Autovehicul adaptat pentru independența persoanelor în scaun rulant

 

Andreea Mihaela Ivan Asociația Andreea Ivan Învingătoare

0.18853531647933% Complete
430 RON
Sumă strânsă
228,074 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pentru că ne dorim să fim cât mai independenți, am făcut demersuri pentru un proiect cu fundația mea Andreea Ivan Învingătoare. Acest proiect constă în cumpărarea unui autovehicul adaptat ce va fi pus la dispoziția persoanelor în scaun rulant. Îmi doresc ca persoanele cu dizabilități să aibă posibilitatea să  meargă unde vrea și unde ar avea nevoie. Acest lucru să nu mai fie un vis, ci o normalitate.

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către această cauză.

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere către  autovehicul adaptat pentru independența persoanelor în scaun rulant trimițând un mail pe adresa andreeaivaninvingatoare@gmail.com, iar ulterior vei primi toate informațiile necesare.

Spor la fapte bune!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Andreea Ivan învingătoare s-a înființat în 2020 și are ca scop să inițieze diverse proiecte pentru independența persoanelor cu dizabilități.

Asociația Andreea Ivan Învingătoare propune proiectul ,, Autovehicul adaptat pentru independența persoanelor în scaun rulant” care să faciliteze deplasarea persoanelor cu dizabilități. Acesta constă în strângerea de fonduri pentru achiziționarea unei mașini adaptate special pentru a le da mai multă independență acestor persoane.

Cei care beneficiază de acest autovehicul sunt persoanele in scaun rulant apte din punct de vedere  intelectual și care își doresc să-și depășească limitele. Se adresează acelor persoane din București care își doresc să aibă un loc în societate, dornice să adune noi cunoștințe, care își doresc să iasă în lume, să fie independenți și să aibă o viață normală.

 

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Rodica Badiu

100 RON
08 Dec 2022
28 Nov 2022
Sa ne vedem si in urmatoarea tabara!
05 Nov 2022

Donatie #256524 Alina Dobre

30 RON
03 Nov 2022
Andreea Mihaela Ivan : Asociația Andreea Ivan Învingătoare
Autovehicul adaptat pentru independența persoanelor în scaun rulant